Facebook Kan Kaybediyor...

Facebook çılgınlığı bitiyor mu? Ziyaretçi sayısı her geçen gün azalan Facebook, duraklama şöyle dursun, gerileme dönemine girmiş görünüyor. Rakamlar haberimizde.

Dünyada en çok tıklanan siteler arasında başı çeken sosyal ağ Facebook, gün geçtikte popülaritesini kaybediyor. Aralık ayında 8,9 milyon ziyaretçiyi ağırlayan site, geçtiğimiz Ocak ayında 8,5 milyon ziyaretçi alarak gerilemiş bulunuyor.

Facebook bu düşüşü durdurmak için neler yapabilir? Çok değil, 2 hafta kadar önce İspanyolca arayüz hizmete girmiş ve Fransızca ile Almanca'nın da yolda olduğu müjdesini verilmişti. Facebook yöneticilerinin yakın zamandaki planları, dil sayısıyla beraber daha fazla kullanıcıya hitap etmek olabilir.

Ancak bunun yeterli olacağı muamma; çünkü asıl sorun, kullanıcıların Facebook'a üye olunca e-postalarındaki davetiye yığınlarından şikayet etmesi! Birçok kullanıcı Facebook'a bu yüzden elveda dedi. Bu noktada Facebook, kullanıcı memnuniyeti ile sitenin hit sayısını artırma girişimleri arasındaki dengeyi daha iyi belirlemek durumunda.

0 yorum:

Yorum Gönder

Sitedeki eserlerin her türlü yayın hakları SekiLnet.Com'a aittir.
Eserler kaynak göstermek şartı ile kullanılabilir. Copyright 2008 © sekilnet.com LoRd SekiL