Ve Josico imzaladı,Fenerbahçe Josica yı Transfer Etti,Fenerbahçe Transferleri


F.Bahçe'nin Villarreal'den yeni transferi Josico kendisini iki yıllığına Fenerbahçeli yapan sözleşmeye imza attı. İmza töreni bankada çıkan bir problem sebebiyle yaklaşık 3 saat gecikme yaşamıştı.
İmza töreninde konuşan Asbaşkan Mahmut Uslu transferi, "6+2 kuralı gereği bir yabancı transferi hakkımız vardı ve hocamızın isteği doğrultusunda bunu gerçekleştirdik. Geçen sene sakatlığından dolayı 15 maç oynayabildi. Villarreal'de defansif orta saha oynayan kendisiydi. Şu an sakatlığı geçti ve bizim başarılarımızda çok büyük bir payı olacak. İki senelik bir kontrat yaptık." ifadeleriyle değerlendirdi.

Bir diğer Asbaşkan Şekip Mosturoğlu ise Josico'nun İspanya Milli Takımı düzeyinde bir oyuncu olduğunu söylerken, "Öncelikle beklettiğimiz için özür diliyorum. Bürokratik işlemler uzun sürüyor. Kariyerli bir arkadaş. Geçirdiği sakatlık sonucu Avrupa Futbol Şampiyonası'na giremedi. O kalitede bir futbolcu. Hocamız özellikle alınmasını çok istedi." ifadelerini kullandı.

Yeni transfer Josico ise imza töreninin ardından, "Güzel zamanlar geçirdiğim Villarreal dönemini bitirdim ve artık Fenerbahçe'nin futbolcusuyum. Güzel bir kulüpten bir başka güzel ve hedefleri büyük olan bir kulübe geldim. Fenerbahçe'nin başarısı için elimden geleni yapacağım." ifadelerini kullandı.

Fenerbahçe'nin Devler Ligi'nde başarılı olacağına inandığını belirten Josico, "Fenerbahçe'nin geçen sezonki şampiyonlar ligi başarısından haberdarım ve bir çok karşılaşmayı özel olarak takip ettim. Luis Aragones ile çok fazla görüşme olmadı aramda. Takımla çalışmaya başladığım ilk günden itibaren önemli diyaloglar içine gireceğiz.Gruptaki dört takım birbirine denk ve güçlü takımlar. Zor bir grup geçeceğine eminim. Fenerbahçe'nin 1. ya da 2. çıkacağına inanıyorum. Evimizdeki maçlar çok önemli. Gerek Arsenal, gerek diğer rakipler çok güçlü takımlar." şeklinde konuştu.

Mehmet Aureilo'nun boşluğunu dolduracağına inandığını ifade eden deneyimli oyuncu "Mehmet Aurelio'nun çok iyi bir oyuncu olduğunu herkes biliyor. Çok savaşan bir futbolcuydu. Ben de onun yerine oynayacağım. Eğer hocam beni yeterli görürse takım içindeki dengeleri koruyarak o bölgede iyi oynayacağımı düşünüyorum." dedi.

Fenerbahçe'ye gelmekten dolayı duyduğu mutluluğu dile getiren Josico, "Son 10 senede oynadığım bütün kulüplerin renkleri sarı lacivert. Las Palmas, Villarreal. Kanaryalarda oynuyordum şimdi Sarı Kanaryalarda oynuyorum. Bu kulüp için oynamaktan dolayı çok mutlu olacağımı biliyorum. Daha taraftarın karşısına çıkmadığım için beni nasıl çağıracaklarını ve nasıl bir tepki göstereceklerini bilmiyorum. Daha önce Türk takımlarına karşı oynadım. Türk seyircisinin ateşli olduğunu biliyorum. Bu seyirciye kendimi kabul ettirerek sevgisini kazanmak istiyorum." ifadelerini kullandı.

Mahmut Uslu Fenerbahçe'nin bir başka transfer daha yapmayacağını söylerken, Josico'ya yapılan yaş eleştirilerinden sonra "Gelen arkadaş Villarreal'in son iki hazırlık maçında ilk 11'de oynadı. Villarreal Şampiyonlar Ligi'nde direk girdi" ifadesini kullandı.

3 yorum:

Adsız dedi ki...

Wonderful goods from you, man. I've understand your stuff previous to and you are just extremely magnificent. I actually like what you have acquired here, certainly like what you are stating and the way in which you say it. You make it enjoyable and you still take care of to keep it smart. I can not wait to read much more from you. This is actually a terrific website.
My web page > porn

Adsız dedi ki...

Good day I am so happy I found your site, I really found you by mistake, while
I was searching on Digg for something else, Anyways I am here now and would
just like to say kudos for a remarkable post and a all round interesting blog
(I also love the theme/design), I don't have time to browse it all at the moment but I have book-marked it and also added your RSS feeds, so when I have time I will be back to read a great deal more, Please do keep up the awesome job.
my page :: teen fuck

Adsız dedi ki...

I do trust all the ideas you have offered for your post.
They are really convincing and can definitely work.
Still, the posts are too brief for novices. May just you
please lengthen them a little from next time?
Thank you for the post.
Also visit my webpage :: amateur

Yorum Gönder

Sitedeki eserlerin her türlü yayın hakları SekiLnet.Com'a aittir.
Eserler kaynak göstermek şartı ile kullanılabilir. Copyright 2008 © sekilnet.com LoRd SekiL