Nokia 6233 Özellikleri , Nokia 6233 Tasarımı , Yeni Çıkan Cep Telefonları

Nokia'nın klasik telefon tasarımını sürdüren 6233, 3G telefonların boyutlarındaki küçülmeyi en iyi sergileyen modellerden biri. Büyük boyutlarına karşın kapsama alanı sorunu yaratan takoz 3G telefonların bu sorunu da 6233'te aşılıyor.

Alışkanlıklarına bağlı olanları tasarımıyla tatmin eden telefonun 110 gram ağırlığı, bu boyutlardaki diğer örneklere göre fazla. Ağırlık, 3G özelliğine sahip telefonların ortak özelliği olduğundan bu durum normal görülüyor. 3G teknolojisinin getirdiği en önemli yeniliklerden biri olan görüntülü konuşmayı desteklememesi ise eksiksiklik olarak göze çarpıyor.

Gövdesinin çelik çerçevesinin darbelere karşı dayanıklılığını sağladığı telefon, iş hayatı kadar, gelişmiş multimedya özellikleri sayesinde eğlence odaklı kullanıma da uygun.

Bluetooth desteği sayesinde, araç kiti ve kablosuz kulaklıklar ile genişletilebilen telefon, uçuş modu sayesinde de kullanım alanını uçaklara genişletiyor. Telefon bu modda açıldığında, Java uygulamaları, oyunlar ve şebekeye bağlı olmadan kullanılabilen diğer özelliklere ulaşılabiliyor.

Pilinin tek şarjda bekleme süresi beş gün olan 6233'ün ses kalitesi, konuşma sırasında ve eller serbest olarak kullanıldığında temiz ve anlaşılır iken yüksek seste müzik dinlendiğinde zaman zaman metalikleşerek müzikçalar özelliği ile öne çıkan telefonların düzeyinin gerisinde kalıyor.

Nokia 6233, eğlence ile iş ihtiyacını tek cihazla karşılamak isteyenler için sade görünümlü bir seçenek oluşturuyor.

0 yorum:

Yorum Gönder

Sitedeki eserlerin her türlü yayın hakları SekiLnet.Com'a aittir.
Eserler kaynak göstermek şartı ile kullanılabilir. Copyright 2008 © sekilnet.com LoRd SekiL