Fenerbahce 4 Sivasspor 1 Yigidolar Yenildi

Eksi 9 derecelik soğukta ve tıklım tıklım dolu tribünler önünde Sarı-Lacivertliler, futbolları ve golleriyle havayı ısıtıp, liderlik sevincini yaşamaya başladı. Ancak, 5 saat sonra G.Saray’ın Başkent’teki galibiyeti Kanarya’nın koltuk hesabını alt üst etti

Dev maç öncesinde Sivas’taki eksi 10 dereceye varan soğuk hava karşılaşmaya damgasini vururken, her iki takım arasında yaşanan koltuk savaşı, zirveyi ısıtıyordu. Sivasspor zorlu karşılaşmaya Mehter Marşı ile hazırlansa da, İzmir Marşı’yla gelen Fenerbahçe, zirvede adeta ihtilal yapıyordu. Evinde yaptığı son 10 maçta 10 galibiyet alan Yiğido’nun yenilmezlik apoletini söken Sarı-Lacivertliler, aynı zamanda Sivasspor’u koltuğundan da indirdi. 7. dakikada Gökhan’ın ortasına kafayı vuran ise Semih oldu. Kalede ise yine aynı başarılı isim vardı. 28’de ise sağdan bindiren Deivid’in ortasına iyi yükselen Alex, Yiğido’ya ilk darbeyi vurdu: 1-0. 39’da Gökhan’ın ortasına Semih kafayı vurdu, Akın’dan dönen topu tamamyalan Semih ilk yarının skorunu belirledi: 2-0.

İkinci yarıda Sivas kalesini adeta ablukaya alan F.Bahçe ani gelişen atakta kalesinde golü gördü. 58’de Mehmet Yıldız’ın sağ kanattan ceza alanı içine gönderdiği topla buluşan Musa Aydın farkı 1’e indirdi: 2-1. 78’de sol kanattan Vederson yaptığı ortada ceza alanı içinde Kezman’ın vuruşunda meşin yuvarlak ağlara gitti: 3-1. 86. dakikada bir kez daha sahneye çıkan Kezman Alex’in ortaladğı topu iyi kontrol etti ve düzgün bir vuruşla skoru belirledi: 4-1.

0 yorum:

Yorum Gönder

Sitedeki eserlerin her türlü yayın hakları SekiLnet.Com'a aittir.
Eserler kaynak göstermek şartı ile kullanılabilir. Copyright 2008 © sekilnet.com LoRd SekiL