Kartal 6'yı buldu 3-1

Siyah-Beyazlılar geleneğini G.Antep karşısında da devam ettirdi. 20’de Zurita’ya 42’de Cisse cevap verdi. 77’de Nobre ile sıkıntıdan çıkan Beşiktaş 87’de Ricardinho ile noktayı koyup hem 3 puanla yarışa ‘devam’ dedi hem de 6 maç üst üste kazanan takım apoletini taktı

Yine aynı hastalık. Beşiktaş, geçtiğimiz hafta evinde F.Bahçe’den 5 yiyen G.Antepspor maçında da kronik hastalığına tutuldu ve basit bir golle yenik duruma düştü. Siyah-Beyazlılar’ın Holosko’nun da gelişiyle hücum hattına büyük güç kattığı şüphesiz. Peki ya defans? Kartal Avrupa’da stoper arayışlarını sürdüredursun, dün akşam yine kalesinde kolay bir gol gördü. Ancak ne fayda, bu sezon 9. kez rakipleri karşısında geri düşen Beşiktaş yine geriden gelip 3 puanı almayı başardı. Lider Sivasspor’un F.Bahçe’yi konuk edecek olmasıyla zirvedeki rakiplerinden birinin puan kaybedecek olması da Kara Kartal’ı ateşlemişti şüphesiz.

Beşiktaş bastırıyor, G.Antep kontrataklarla tehlike yaratıyordu. 6. dakikada sol kanattan savunmanın arkasına sarkan Özgürcan’ın yerden pasında Ekrem’in şutunu kaleci Rüştü kurtardı. 19’da ise Murat’ın muhteşem şutuna direkler izin vermedi. Bir dakika sonrasında ise Özgürcan’ın pasında Zurita’nın şık bir vuruşla köşeyi görüp Rüştü’yü avladı: 0-1. 42’de ise Holosko’nun pasını bir anda önünde bulan Cisse takımının soyunma odasına beraberlikle gitmesini sağladı: 1-1.

İkinci yarı ise Beşiktaş için adeta maçı kurtarma devresiydi. Sonradan açılmaya alışkın olan Kartal’da 74’te Holosko’nun pasını alan Nobre’nin rövataşında çizgide ayak koyan bu kez Bekir’di. 77’de ise Cisse’nin ara pasını alan Nobre, Kartal’ı kanatlandırıyordu. 88. dakikada ise oyuna sonradan giren Ricardinho, skoru da belirledi: 3-1. Beşiktaş bu sonuçla serisini 6. maça da taşırken, bu sezon arka arkaya 6 galibiyet alan tek takım unvanının da sahibi oldu: 3-1.

0 yorum:

Yorum Gönder

Sitedeki eserlerin her türlü yayın hakları SekiLnet.Com'a aittir.
Eserler kaynak göstermek şartı ile kullanılabilir. Copyright 2008 © sekilnet.com LoRd SekiL